Stellar Nebula - Húsvét alkalmából

Az Artemide "Stellar Nebula" nevű lámpája egy olyan kivételes darab, amely a csillagászat világából meríti inspirációját.  A lámpa nem csupán egy világítási eszköz, hanem egy művészi alkotás is, amely a modern technológia és a kreatív design összefonódását képviseli.

A BIG által tervezett lámpacsalád a kézműves üvegfúvással készül és fokozza azt innovatív PVD technikákkal. Az ipari és kézműves gyártás értékei, szerepei és korlátai állnak a tervezési ötlet középpontjában, amelynek célja, hogy megoldást találjon az egyediségre a gyártásban. A formát üvegfúvással érik el, majd az üvegműves mesterek szabadon alakítják, hogy minden esetben egyedi darabokat hozzanak létre. A kézműves tudás és az ipari innováció az anyag szépségében egyesül, ezzel érzékeltetve az üveg és a fény közötti varázslatos kölcsönhatást.

A Stellar Nebula elérhető asztali, mennyezeti, függesztett és álló verziókban is. Webáruházunkban mindegyik típus megvásárolható ezen a linken keresztül, ráadásul április 1-ig 10% kedvezmény érvényes nem csak erre, hanem az összes termékünkre a húsvéti akció keretein belül.

Tekintsék meg ezt a videót a termék részletes bemutatásáról: