Gople - by BIG

Az előző cikkünkben említett építészeti eredmények mellett a BIG csoport olyan területeken is kiemelkedő teljesítményt nyújt, amelyek megérdemlik a figyelmet. Az egyik legkiemelkedőbb tervezésük közé tartozik a Gople lámpa, melynek különlegessége egy ősi velencei kézműves technikának köszönhető.

A fehér üveget lassan kristályüveggé alakítják át, majd a két eltérő üvegfajtát fújással egybeolvasztják. Ez az eljárás garantálja, hogy minden darab egyedi, sajátos formával rendelkezzen.

A kék, réz, bronz és ezüst változatok innovatív és fenntartható fémvákuum elválasztási technológiával készülnek, melyet PVD-nek (Physical Vapor Deposition) neveznek. Ez a technológia a legtisztább bevonatokat biztosítja, így a Gople lámpák nemcsak esztétikailag lenyűgözőek, hanem környezetbarátok és tartósak is.

A Gople lámpa a növények számára szükséges PPFD (Fotoszintetikus Foton Fluxus Sűrűség) értékeire kalibrál - melyek fontosak két fázisban - amikor a megfelelő fényellátás kulcsfontosságú: a növekedési fázist kék sugárzás kíséri, amelynek hullámhossza 425–450 nm között van, míg a virágzás fázisát piros sugárzás jellemzi, 575–625 nm közötti hullámhosszon. A Gople közvetlen és irányított RWB kibocsátást kombinál az indirekt, diffúz fehér fénnyel, amelyet külön-külön lehet szabályozni.

Amennyiben felkeltette érdeklődését termékünk, örömmel állunk rendelkezésére további információkért és árajánlatért. Keressen minket bizalommal!