O

Alejandro Aravena, a chilei építész úgy tervezte az „O” lámpát, hogy használaton kívül a lehető legláthatatlanabb legyen. Kikapcsolt állapotban a világítótest egy feltűnő szobrászati ​​tárggyá válik, amely nagy, lekerekített nyílása és minimális sziluettje révén keretbe tudja foglalni a környező természetet. „Az O egy kísérlet a természeti és a városi környezet szükségleteinek összeegyeztetésére” – szólalt meg Aravena - „a sötétség és az eltűnés hozzájárulása lesz a természethez és a nyilvános terekhez. Minél inkább városiassá válik a bolygónk, annál jobban értékeljük a természeti terek értékét."

Ellenőrzött és kényelmes fénykibocsátása érzékelőkkel és az Artemide alkalmazással állítható, így biztosítva a fókuszált működést, megelőzve a pazarlást és tiszteletben tartva az összes állat- és növényfaj cirkadián ciklusát.
Az „O”-t 90 centiméter átmérőjű változatban, valamint egy kisebb, 45 centiméteres változatban fejlesztették ki, amely az eredeti – egy átfogó elemcsalád – összes jellemzőjét tartalmazza . Minden kiadás fehér és fekete kivitelben is kapható, hogy minden lehetséges helyhez és forgatókönyvhöz alkalmazkodjon. Belső terekbe is beilleszthető, köszönhetően a kábelezési lehetőségnek, amely lehetővé teszi az egyszerű áthelyezést.

Az "O" megvásárolható álló és függesztett verziókban is webáruházunkon keresztül. Ha pedig felkeltette érdeklődésüket ez a különleges lámpa, akkor érdemes figyelemmel kísérni következő bejegyzésünket is, amelyben kiderül, hogy pontosan melyik tervezőcég is áll az "O" mögött.