Fény és hang

Az Artemide a kezdetek óta nagy hangsúlyt fektet az innovatív technológiák és a modern megoldások ötvözésére. Termékei a mindennapi életben segítenek az „emberközpontú fény” minőségi élvezetében.

Mostani újításuk a fény, a hang, és a forma kölcsönhatására épül, célja az ideális munkakörnyezet és az audiovizuális komfort megteremtése. Az új akusztikus kollekció lámpáinak burkolata nemcsak elnyeli a hanghullámokat, hanem azok visszaverődési idejét is csökkenti, így remekül alkalmazhatók nyitott irodákban, vagy egyéb többfunkciós terekben, ahol fontos kiküszöbölni a zavaró hatásokat.

Artemide Nur Acoustic:  Az Artemide kollekció ikonikus termékének akusztikus változata. A harang alakú testet úgy tervezték, hogy speciális anyaga elnyeli a hanghullámokat, a geometriája pedig felerősíti az anyag tulajdonságait. Ennek köszönhetően a felület még hatékonyabban gátolja a környezetében kialakuló zajt, visszhangot. A színes búrák, fehér belső borítással párosítva felerősítik a fényerősséget, így a hangszigetelés mellett tökéletes vizuális hatást is eredményeznek

Artemide Nur Acoustic referenciaArtemide Silent Field: A dekoratív Silent Field 2.0, hangelnyelő felülettel rendelkezik, amely lehet akár élénk narancssárga, sötétszürke, vagy fehér is. A lámpatesten több kráterszerű forma található, ezek a zavaró zajok elnyelését segítik.

Artemide Silent hangelnyelő borítású design lámpaArtemide Eggboard: Ez a hangelnyelő függesztett panel nemcsak élénkzöld színe miatt kelti fel az érdeklődést, hanem technológiai szempontból is különleges. Alsó felületén, számos kisfeszültségű LED-del és reflektorokkal ellátott tábla maximális világítási teljesítményt biztosít minden irodai tevékenységhez, ugyanakkor indirekt világításként is alkalmazható. Számos méretben és formában, illetve 3000 és 4000 K színhőmérséklettel is elérhető. Függesztett variánsok mellett kapható falra szerelhető panel formájában is.

Artemide Eggboard Függesztett lámpatestFlexia: A papiroflexia, másnéven papiruszhajtogatás művészete által ihletett Flexia a japán origamik formáját idézi. A lámpa rugalmas szárnyai 0-tól 15°-ig és 30°-ig elforgathatóak, ezzel sok lehetséges pozícióba állítható. Modularitásának köszönhetően több lámpa egymásba kapcsolásával izgalmas kompozíciókat hozhatunk létre. A lámpa hangelnyelő külső szövete 100%-ban újrahasznosított PET-palackokból, míg a belső, panel hulladékanyagokból származik.

Artemide Flexia függesztett lámpaHanegelnyelő borítású termékeinket ide kattintva megtekintheti!