La Linea - by BIG

 A La Linea beltéri és kültéri terekben is nagyszerűen alkalmazható. Főbb jellemzői a határtalan flexibilitás és rugalmasság mellett, a kiváló színvisszaadás és modularitás. IP65-ös védelemmel ellátott lámpa, amely pormentes, valamint vízsugár ellen is vízálló. 

LA LINEA KÜLTÉREN

A kültéri felhasználás terén csak a képzelet szabhat határokat. Az alábbi kép és a fenti borítókép összehasonlításával könnyen észrevehetjük, milyen markáns különbségek vannak a két alkalmazás között. Az elemek hossza 5 méter, azonban a rejtett illesztéseknek köszönhetően ezeket észrevehetetlenül lehet meghosszabbítani, anélkül, hogy árnyékok jelennének meg.

LA LINEA BELTÉREN

Amellett, hogy szinte bárhol elhelyezhetjük a lámpatestet, szabadon választhatjuk annak formáját is. A hagyományos kör és lineáris formán túl, a termék rugalmasságának köszönhetően szabadon formázhatunk bármilyen geometriai alakzatot ebből az elasztikus csőből. 5, 10 és 20 méteres kiszerelésben megvásárolható webáruházunkban, erre a linkre kattintva.

ALPHABET OF LIGHT

Amikor már azt hihetnénk, hogy mindent kifejeztünk a különböző terekben, különböző formákat alkotva, akkor érkezik az "alphabet of light" - azaz a fény ábécéje - betűk formájában. Ezzel a lehetőségek tárháza szinte végtelen.

LA LINEA EARTH

Még a betűk után is tartogat ez a termék meglepetéseket. Az Earth könnyen elnyerheti a szívét az utazás szerelmeseinek, de tökéletes dizájn egy utazási iroda vagy repülőtér esetén is, amely amellett, hogy dekorálja a helyiséget, még fényével is kiszolgálja azt. Ezen a linken keresztül megtekinthető, megvásárolható.

BIG OFFICES

A tervező, azaz a Bjarke Ingels Group egyik irodája New Yorkban található. Mi más felelne a tökéletes fényekért, ha nem egy általuk tervezett Artemide termék?

Végül pedig, ahhoz, hogy a legpontosabban el tudjuk képzelni és megértsük a termék anyagát, érdemes megnézni az erről készült videót:

Ezzel elérkeztünk cikkünk végéhez. Reméljük Önöknek is elnyerte tetszését a BIG Artemidével való együttműködésének egyik gyümölcse, a La Linea.