Boldog Karácsonyt kívánunk! - El Porís

Reméljük már mindenki nagyon kíváncsi az előző cikkünkben említett, igazán exklúzív harmadik darabra a Herzog & de Meuron által. Karácsonyi meglepetésként szeretnénk bemutatni az El Porís névre keresztelt termékünket.

EL PORÍS

Az El Porís egy modern csillár impozáns megjelenéssel. A hagyományos E27-es izzók által megadatik a választás szabadsága a fényforrás kiválasztásához. Érdekesség, hogy az El Porís csillárt először 2007-ben készítette el a Herzog & Meuron egy Tenerifén található magánház projekt kapcsán, csupán ideiglenes megoldásként. A tulajdonosoknak azonban annyira megtetszett, hogy megtartották. Egészen 2020-ig egyedülálló, egyedi lámpa volt ebben a tenerifei házban, miután a tervezők behozták az Artemide kínálatába. Ennek, a lassan már négy éve történt üzleti lépésnek köszönhetjük, hogy most karácsonyi meglepetésként bemutathatjuk ezt az elegáns és különleges darabot. Az El Porís elérhető webáruházunkban kétféle méretben.

Van még egy hírünk a karácsonyfára emlékeztető külsejű El Porís terméken kívül is, ami nem mással kapcsolatos, mint az ajándékutalványokkal.
Webshopunkban mostantól ajándékkártya vásárlására is van lehetőség különböző összegekben. Az ünnepek közeledtével ez tökéletes megoldást nyújt, amennyiben még tanácstalan ajándékötletek kapcsán. Az utalvány előnye, hogy nem szükséges aggódnunk, vajon eltaláljuk-e megajándékozottunk ízlését a termékválasztás során, hiszen majd Ő választhatja ki azt.

Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánunk!