Herzog & de Meuron egyedi világa

Herzog & de Meuron, a nemzetközileg elismert építész iroda, és az Artemide, a világhírű világítási megoldásokat kínáló vállalat együttműködése ötvözi az építészet és a fénytervezés csúcstechnológiáját.
A több, mint 40 országban zajló 600-nál is több projektben résztvevő cég, nyitott és a szokásostól eltérő megközelítéssel lép túl a kereteken, a helyszín története és a hagyományok figyelembe vételével. Munkáikban mindig a közös célokat és megoldásokat keresik azokkal, akik hozzájuk hasonlóan gondolkodnak, és akik felismerik, hogy az új és kreatív ötletek eléréséhez érdemes néha megkérdőjelezni a világ nagy igazságait. Együttműködésük során számos kiemelkedő projekt született, amelyek nem csupán funkcionális szempontból, hanem esztétikailag is gyönyörű megoldások. Ez a partnerség nem csupán az építészet és világítás találkozása, hanem egy olyan szinergia, amely a formát és funkciót egyesíti, korszerű és stílusos környezeteket teremtve. Nevükhöz fűződik többek közt az Artemide Pipe és az Unterlinden család is.

 PIPE

Artemide Pipe egy forradalmian új megközelítést kínál a világításhoz, kiemelkedő stílusban és funkcionalitással. Az egyedi tervezésű lámpa rendkívül rugalmas és testre szabható, lehetővé téve, hogy Ön irányítsa a fényt úgy, ahogy az szükségleteinek és hangulatának megfelel. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően egyszerűen beállítható, így a Pipe nemcsak egy lámpa, hanem olyan személyre szabható fényforrás, amely tökéletesen illeszkedik bármely környezetbe.
Az Artemide Pipe nemcsak kiváló minőségű világítást kínál, hanem modern és egyedi dizájnjával kiemelkedik a tömegből is.

UNTERLINDEN

Az Artemide Unterlinden lámpa a luxus és innováció tökéletes egyensúlyát képviseli. Kifinomult formája és magas minőségű anyaghasználata segítségével kiemeli a modern tereket. Az Unterlinden intelligens vezérlési rendszerével Ön teljes irányítást kap a fény felett, egyedi igényei szerint, legyen szó akár otthonáról, üzletéről, vagy egy nagy belmagasságú közösségi térről. Fedezze fel az Artemide Unterlinden által nyújtott esztétikai- és világítási élményt, teremtsen egyedi atmoszférát a tér minden részletében. Az Unterlinden család termékei ide kattintva tekinthetők meg.

Azonban van egy harmadik, igazán exkluzív darab is, amely a Herzog & de Meuron műhelyéből került ki. Nem véletlenül szántuk ezt külön cikkre, melyet karácsonyi meglepetésként tervezünk bemutatni.