Artemide X Foster + Partners II.

Cikksorozatunk második részeként (első rész ide kattintva érhető el) további két termék bemutatására kerül sor:

IXA

 A Foster + Partners és az olasz gyártó, az Artemide közös tervezésének eredményeként 2022-ben debütált a Milánói Design Héten, immáron a két cég negyedik együttműködéseként.
Az IXA lámpa specialitása abban rejlik, hogy széles skálájú világítási megoldásokhoz alkalmazkodik – egészen a feladat-fókuszú világítástól az díszítő és környezeti kompozíciókig. Mi sem tükrözi ezt jobban, mint a lámpatervek inspirációjául szolgáló, Alexander Calder, amerikai képzőművész és kinetikus szobrász által tervezett szobrok, melyekből a tervező csapat ötletet merített, így ötvözve a precíziós mérnöki megoldást és az "elegáns egyensúly" koncepcióját.
Ixa termékeink ezen a linken keresztül érhetők el.

Mike Holland a Foster + Partners-től egy videón keresztül is bemutatja az IXA-t:

HOY

A Hoy lámpacsalád az alkalmazási területek sokféleségét szem előtt tartva készült, így egyszerűen integrálható különböző környezetekbe. Rugalmas használata mellett, magas minőségű, kiváló és egyenletes teljesítmény jellemzi, legyen szó üzletekről, irodákról, otthonokról vagy kereskedelmi egységekről.
A különböző verziókat, beleértve a süllyesztett, függesztett és felületre szerelt változatokat, különböző magasságokban helyezik el, egy henger alakú lámpatesttel kiemelve a felületből. A lámpatest négy különböző sugárzási szög létrehozására alkalmas optikai eszközöket is tartalmazza (13°, 24°, 48°, 68°).

 

Érdekli a világítástechnika? Szívesen olvasna cikkeket, érdekességeket, vagy részesülne kedvezményeinkből? Vásároljon Black Friday idején, és varázsolja újjá környezetét a legjobb dizájn lámpákkal, szakértőink ajánlásával!
A Black Friday részleteire fény derül a következő cikkünkben.