Vigyél magaddal! - Hordozható lámpák

Megérkezett a jó idő, így ismét kiülhetünk a természetbe feltöltődni, kipihenni magunkat. Egy hordozható lámpával még sötétedés után is fényben élvezhetjük egymás társaságát. Konnektortól szabadon!

Az Artemide számos lehetőséget kínál az akkumulátoros lámpák terén, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Artemide Gople Portable hordozható lámpa

Az összes termék desing-ját meghatározza a funkcionalitás. Minden lámpa rendelkezik olyan egyedi tulajdonsággal, ami új lehetőségeket nyújt számunkra, az új élethelyzeteinkben. Ha esetleg gondolkozna melyik lámpa elégíti ki legjobban az ön igényeit, összegyüjtöttük a legizgalmasabb tulajdonságokat termékeinkkel kapcsolatban.

Legmobilisabb lámpa a Gople Portable. A Gople család legújabb tagja, amely 32 óra akkumlátoridővel rendelkezik. Anyagának köszönhetően a legstrapabíróbb lámpák közé tartozik.

Legelegánsabb lámpa a Come Together. Fényes króm és sárgaréz változata ékszerként dísziti környezetét. Ergonómikus kialakításának köszönhetően könnyű a hordozása.

Legszínesebb lámpák a Bontá családból érkeztek. A tálként is funkcionáló lámpák, kézzel készült színpompás üveg fedeleikkel kerülnek környezetük központjába.

Legsokoldalúbb lámpa a Takku nevet viseli. Design-jának köszönhetően megállja a helyét munka környezetben és magánéletben egyaránt. Hosszú 32 órás üzemidejével, és szórt indirekt fényével társunk lehet életünk bármely tevékenységében.

Legfigyelemfelkeltőbb lámpa a Curiosity. Ugyanakkor nem magára, hanem a lámpára kihelyezett tárgyra hívja fel a figyemet. A lámpa mint egy mozgatható mini galéria működik. Kialakítása keretként szolgál tekintetünk számára, fényforrása pedig kiemeli a rá helyezett objektumot. 

Artemide Bonta hordozható lámpa

Köszönjük, ha elolvasta cikkünket! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését. Az akkumulátoros termékeinket ide kattintva megtekinthet.