Miért Takku a Takku? - Avagy ami a névválasztás mögött áll.

Mielőtt megosztanánk, hogy miért is olyan különleges a Takku, engedje meg, hogy bemutassuk ezt az hasznos terméket:

 A Takku egy hordozható, akkumulátoros asztali lámpa, ami akár 32 órán át képes folyamatosan világítani. Miután a 32 óra eltelt, egyszerűen újratölthető egy USB kábellel, így mindig rendelkezésre áll a megfelelő fény.  Ez a lámpa ráadásul háromféle fényerősségi fokozattal rendelkezik, így könnyedén alkalmazkodik a hangulathoz, vagy  környezethez.  A henger alakú talp elegánsan zárja le a lapos, kerek ernyőt, amelynek alján egy integrált diffúzor képrázásmentesen tereli a fényt. 

 A Takku dizájnja egyszerű és letisztult, így tökéletesen illik mind a munkahelyi, mind a magánéleti környezetbe - hosszú üzemideje és kellemes, szórt fénye bármilyen tevékenységhez ideális.



Most, hogy megismertük Takkut, érkezzen a válasz a kérdésre, miszerint honnan kapta a nevét ez a kis gombára emlékeztető lámpa? (Becsapós, nem a gombáról.) A Takku név eredete a japán "tű" és "rajzszög" szavakból származik, és a termék formájára utal, miközben kiemeli a hordozhatóság fontosságát is. Legyen szó gombáról vagy rajzszögről, abban egyetérthetünk, hogy a Takku formája minden szempontból rendkívül elegáns.

Ez a forma pedig hat színben is elérhető, melyek mind megtalálhatók webáruházunkban vagy megrendelhetők üzletünkben!



A Takku megálmodója a Foster + Partners, egy nemzetközi építészeti, mérnöki és tervezőiroda. Elvük, hogy mindig kiválóan, felelősségteljesen cselekedjenek és tervezzenek. A Foster + Partners-ről bővebben a következő, októberi blogbejegyzésben olvashat.