Integralis Kollekció

A koronavírus hatására újra életre kelt egy több évtizedes eljárás, ami képes legyőzni a vírusokat és baktériumokat: az UV-fény. Az INTEGRALIS® az Artemide technológiai kutatásaiból és emberközpontú jövőképéből született, fényen alapuló, innovatív megoldás, amelynek célja a környezet megóvása és védelme bizonyos mikroorganizmusokkal szemben, mellékhatások nélkül.

Artemide Tolomeo Integralis

Az Integralis® nappali módban emberek jelenlétében is biztonságosan alkalmazható - miközben világítással támogatja tevékenységünket. A kiválasztott hullámhosszon a fény antimikrobális hatást fejt ki a kórokozók és mikroorganizmusok ellen. Éjszakai módban az ultraibolya hullámok segítségével fertőtleníti környezetünket, ebben a beállításban a lámpa fényében tartózkodni tilos!

Az Integralisnak 5 fajtájából a 3 nappali móddal rendelkező elérhető a webshoppunkban. A csak éjszakai móddal rendelkező lámpákkal kapcsolatban az info@artemide.hu e-mail címen tud érdeklődni!

Artemide Integralis fajtái

WHITE INTEGRALIS

Fehér fénnyel lassítja a mikróbák szaporodását, ez a fény az emberi jelenlét mellett is alkalmazható. Változó intenzitású és fix 5000K CCT-vel is kapható. A White integralis lámpákat ezen a linken találja.

WHITE-VIOLET INTEGRALIS

Kombinálja a fehér és az ibolya frekvenciájú fényt, amely hatékonyan aktiválja a mikrobiális- és antivirális hatást. A fényforrás nappali és éjszakai móddal is rendelkezik. A White-Violet fényforrású lámpatesteket megtalálhatja erre a linkre kattintva.

PURE INTEGRALIS

Az INTEGRALIS PURE verziója ötvözi a baktérium- és gombaölő funkciót. Az INTEGRALIS® emberi jelenlét mellett is lehetővé teszi a terek biztonságos használatát, miközben nappali fénnyel egyező világítással támogatja mindennapi tevékenységünket. A fényforrás nappali és éjszakai móddal is rendelkezik. A lámpákat ezen a linken érheti el.

VIOLET INTEGRALIS

Az antimikrobiális hatást biztosít olyan helyeken, ahol gyors és hatékony fertőtlenítésre van szükség (pl. fürdőszobák, és öltözők...), emberi jelenlét mellett nem alkalmazható.

UVC INTEGRALIS

Kizárólag éjszakai, emberi jelenlétet nélkülöző módban működtethető, magas hatékonyságú fertőtlenítő funkcióval bíró megoldás a kórházak, hotelek és egyéb magas kockázatú helyek számára.

 

Több érdekes információt megtudhat az Integralis előnyeiről az alábbi videóból:

Az Integralis Kollekciót ide kattintva megtekintheti!