Artemide App - alkalmazás

Artemide minden projektjének központjában az ember áll. Ezért a technológiai innovációt is ezzel a szemlélettel viszi bele a termékeibe. Célja, hogy az újításokat kihasználva, minél több lehetőséget adjon a felhasználónak, a környezet világításának személyesebb kialakításában.  

Az Artemide App egy felhasználóbarát kezelőfelület a fény vezérléséhez. Egy olyan eszköz, amely használható a Design és Építészeti kollekció minden App kompatibilis lámpájával. Az alkalmazás a BLL (Blue Light Link) protokollon alapul, amely specifikus funkciókhoz integrálható a Wi-Fi segítségével.

Artemide Applikáció

Az applikáció magán és közösségi terekben is kitűnően megállja a helyét. Köszönhetően annak, hogy egyszerű kezelhetősége mellett komplexebb világítási forgatókönyvek beállítására is alkalmas.

A beállításokat a „felhőn” keresztül a felhasználók között meg lehet osztani, akár több felügyeleti szinten. Egy felhasználó akár 500 egyedi vagy csoportos lámpatestet kezelhet okos eszközéről. Az App felismeri a lámpát, és lehetővé teszi a felhasználó számára a teljesítményének mérését. A világítástervezésben a rugalmasság elengedhetetlen a térrel való interaktív kapcsolat kialakításában.

Nemcsak a világítás változtatható valós időben, lehetőség van előre beállított forgatókönyvek használatára, és újak létrehozására is. A meglévő forgatókönyvek a változó igényeknek, és körülményeknek megfelelően könnyedén módosíthatók.

Artemide Applikáció infógrafika

Az Artemide alkalmazása bonyolultabb lámpatesteket is képes vezérelni a DALI-BLL interfészen keresztül. Mindegyik interfész akár 40 különböző címet is kezelhet, egyénileg vagy csoportosan.

A Multi - Network funkció lehetővé teszi, hogy több hálózatot érjen el. Például az épület különböző emeleteit, ahol a BLL hatótávolsága fizikai akadályok miatt nem működne. Az okoseszköz automatikusan csatlakozik a közelben lévő Gateway-hez, így a felhasználó a tőle távol eső lámpatesteket is kezelheti.

Az alkalmazásról bővebben angol nyelven, több infógrafikával az Artemide nemzetközi oldalán olvashat. Ide kattintva.

Artemide Applikáció Calipso Fali Lámpa

Az Artemide App megtalálható IOS, és Android operációs redszert használó készülékeken egyaránt. IOS eszközökre: ezen a linken, Androidos eszközökre: ezen a linken találja.

Köszönjük, ha elolvasta cikkünket! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését. Az Artemide App kompatibilis termékeinket ide kattintva megtekintheti!